Ahogy mindennek, így az ételeknek is van kisugárzása.
Az ételek minősége és állapota idővel változik. Ez nem egyformán hat ránk. Az ételek "negatív" sugárzását lehet semlegesíteni úgy, hogy tenyerünket az étel fölött elhúzva semlegesítjük a nem megfelelő sugárzást. Ez nem azt jelenti, hogy romlott ételeket ehetővé lehet tenni ezzel a módszerrel, mert erre csak nagyon kevés ember képes.
Ez a semlegesítés függ az illető személy energiaszintjétől.
Érdekességként említem meg az evőeszközök használatát. Azért használjuk így az evőeszközöket: kést, villát, mert ez egy burkolt védelem volt a mérgezések ellen. Az evőeszközöket megcserélték a tányér fölött. Így védték magukat a múltban a hozzáértők a szándékos mérgezés ellen.
Te is tégy így! Cseréld az evőeszközöket az étel felett, bárhol is vagy. De nem azért, mert szándékosan mérgeznek, hanem ez által semlegesítheted az étel rossz elkészítését. |