ÁHI Joga  meditáció
ÁHI Joga meditáció
Menü
 
Halhatatlanság
 
Forum
 
A küszöb őre
 
Tanítás
 
Linkek
 
Önismeret
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak
 
Öröm

 IZIKE ALKOTÁSA

KÖSZÖNÖM

 

 

  MANTRÁK

newage66
Tartalom
 
Linkek2
 
 
Tűz

 
Föld

 
Víz

 
Levegő

 
Nap és a fénykapuja

 

 
Izike oldala
 
vevvvvv
[73-54] [53-34] [33-14] [13-1]

2009.12.05. 10:45 Idézet
Manócska

Kívánok kellemes hétvégét és békés Mikulás várást! :)
Sok szeretettel: Manócska


2009.09.23. 09:38 Idézet
luna

Szia kedves,csodás szép jó reggelt
Üdvözöllek,csak én vagyok!
Ígérem zavarni nem fogok,
Csak szeretnék kívánni egy szép vidám napot!

Kicsit veled maradok, rád mosolygok,
Aztán csendben tovább ballagok...
mer vár még sok kedves jó barátom.
Kívánok neked egy csodaszép ébredést
gyönyörű szép napot,vidám hetet !*****

_$$$$$$$$*_____________________,,$$$$$$$$*
___$$$$$$$$$$,,_______________,,$$$$$$$$$$*
____$$$$$$$$$$$$___ ._____.___$$$$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$$$$$,_�39;.____.'_,,$$$$$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$$$$$$,, '.__,,$$$$$$$$$$$$$$$
______***$$$$$$$$$$$@@$$$$$$$$$$$****
__________,,,__*$$$$$$@.$$$$$$,,,,,,
_____,,$$$$$$$$$$$$$* @ *$$$$$$$$$$$$,,,
____*$$$$$$$$$$$$$*_@@_*$$$$$$$$$$$$$
___,,*$$$$$$$$$$$$$__.@.__*$$$$$$$$$$$$$,,
_,,*___*$$$$$$$$$$$___*___*$$$$$$$$$$*__ *',,
*____,,*$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$$$*,,____*
______,;$*$,$$**'____________**'$$***,,
NAGYON SZÉP HETET KÍVÁNOK!!!!!!!!!


2009.05.31. 16:51 Idézet
Pikikee


2009.05.31. 09:36 Idézet
Manócska

Túrmezei Erzsébet - Pünkösd után
 
Pünkösd előtt - sóvárgás titkos mélye.
Pünkösd előtt - ígéretek zenéje.
Pünkösd előtt - esedezés, esengés.
Pünkösd előtt - halk hajnali derengés.
Pünkösd előtt - szent vágyak mozdulása.
Pünkösd előtt - koldusszív tárulása.
Csendesen várni - várni, hinni, kérni!
Aztán - boldog pünkösd utánba érni!
S pünkösd után - szent égi erőt-vetten,
pünkösd után - lélekkel telítetten.
Pünkösd után - bátor tanúvá lenni,
pünkösd után - régit kárnak ítélni.
Krisztusnak élni és másoknak élni,
minden mennyei kincset elfogadni,
és pünkösd után - adni, adni, adni!

Áldott pünkösdi ünnepeket kívánok: Manócska


2009.04.25. 14:23 Idézet
Boldi

Tetcik baj az ,nem nagyon értem. 


2009.04.08. 10:17 Idézet
vivi

Sziasztok a portálom most indul . Ezotériával foglalkozik és nagyon szeretném ha meglátogatnátok . Ekőre is hálásan köszönöm a látogatást . :)

Vivi

/ u.i : Persze örülök ha irtok a vendégkönyvembe vagy ha ötleteket hagytok . :) /


2008.11.23. 14:03 Idézet

szia
benne lennél egy banner/afi cserében?

nagyon tetszik az oldal, meg az is, amik rajta vannak:)

szóval megtisztelnél.

itt a bannerem, és előre is köszi, ha igen, ha nem.

lOra
www.twilight-saga.gportal.hu


2008.08.21. 16:53 Idézet

http://www.youtube.com/watch?v=Z5kIZVilLiU 


2008.06.29. 11:03 Idézet


MEGHÍVÓ!

Sziasztok!
Egy frissiben indult új fórumra hívnám fel szíves figyelmeteket:

www.lelekgyongyok.forumice.net

Lélekgyöngyök. Egy cím, mely több dolgot is magába foglal. Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. Lelki kínok, örömök, paranormális témák és humor. Minden, ami a csövön kifér. Térj be hozzánk, akár bánatoddal, akár örömöddel, mindenkit szívesen látunk, s törődünk vele. Ha sehol nem figyel rád senki, vagy csak szeretnél kötetlenül egy jót beszélgetni, új barátokra, ismerősökre szert tenni, köztünk a helyed! Szeretettel meghívunk Téged, kedves olvasó, e remek kis csapatba! ;)

Lélekgyöngyök Team

 


2008.04.17. 19:12 Idézet

Kedves Idracsad igazad van nem érdemes lelkileg szenvedni. Idáig elég sok lelki szenvedést okozott a duális dolog. Nem tudom, megélhetem e valaha, mert minden ez ellen dolgozik. És azt érzem nincs viszonzás egyáltalán. Egyoldalúnak tűnik ez az egész, abba bízni, hogy beteljesedik valami, gyönyörű szép álom marad. Köszönöm a válaszod és megköszönném, ha erre is reagálnál, bölcsen, mint az előbbire. Zita


2008.04.17. 17:25 Idézet

kedves ZITA

lehet ,hogy megtörtént lehet ,hogy nem..a mult az mult..most jelen van  multért nem érdemes szenvedni..se jelenért..na meg jövöért se..biiz a jelenbe és beteljesdik a mult.ha akrjuk..

üdv idra


2008.04.17. 17:25 Idézet

kedves ZITA

lehet ,hogy megtörtént lehet ,hogy nem..a mult az mult..most jelen van  multért nem érdemes szenvedni..se jelenért..na meg jövöért se..biiz a jelenbe és beteljesdik a mult.ha akrjuk..

üdv idra


2008.04.16. 19:02 Idézet

Kedves Idracsad kérlek, szólj az én kérdésemhez is hozzá, komolyan várom válaszod, mert ez engem most érint és foglalkoztat. Köszönöm Zita


2008.04.12. 21:26 Idézet

Kedves Idracsad, le szeretném írni, döbbenetes élményem. Vezetett medin voltam, életek könyvtárában voltunk. Ottan ahhoz az életünk könyvéhez léptünk tekinthetünk bele, amely információra most valamiért szükségünk van. Én ókori Egyiptomban találtam magam, ikerlángommal akkor találkoztam utoljára, jelenlegi életemen kívül. Akkori életemben papnő voltam és szerelmesek voltunk nagyon a ikerlángommal. ő rabszolga lévén,ezért tiltott volt ez a szerelem szigorúan. Erre rájöttek, hogy mi szeretjük nagyon egymást. Ezért ő- tett szemem láttára megkorbácsolták, kivégezték, iszonyú lelki fájdalmat éltem meg ottan.  templomba elvonultam mérget ittam utána mentem így én is. Ezek a képek mutatták, meg hogy a jelenlegi életünk egyenlíti ki az akkor történteket. Kérdésem szerinted ezek megtörténtek-e, és tényleg lehetséges helyre hoznunk akkor történt karma dolgokat?  És mit tehetnénk ez érdekében? Előre köszönöm Zita.


2008.04.09. 15:01 Idézet

Kedves idracsád,köszönöm válaszod,öszintén nem tudok ráhangolodni,mert én közben másba vagyok szerelmes,a kislányom véget meg a többi dolog kikel tartanom a párom mellet,a szívem meg másfelé húz. Férjkemmet nem tudom ezért elfogadni.Ilyenkor mit tehetek? köszönet Rózsa


2008.04.08. 19:18 Idézet

Kedves idracsad.elnézésed kérem de nem írtál választ.rózsa


2008.03.30. 12:23 Idézet

Mester mit tennél, ha nap, mint nap lelkileg terrorizálna a társad. Nem engedi hogy más emberekkel a kommunikációt. Úgy tesz, mint aki engedi, azt mondja, menj, tedd, ha mersz beszélgetni másokkal hatalmas patáliát csap, fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz, összetesz mindenkivel. Ha itt a netten kommunikálok valakivel barátilag, mert szinte egyedül nem mozdulhatok ki, észreveszi hatalmas patáliát csap. Sakkba tart, mert tudja, hogy nem tudok tőle elválni, mer, van egy kiskorú gyermekünk, és hitel a házunkon, és fenyegetőzik öngyilkossággal. Azelőtt pár éve emberekkel még kommunikálhattam akkor még nem volt teljesen ilyen. De három éve változott féléve elviselhetetlen a helyzet. Ilyenkor mit lehet teni? Köszönöm,Rózsa.

SZIA

hogy én mitenék .hm..hát mindenki maga válasza életét..hogy tanuljon belöle..vagy nem ?.emberek változnak..mindig van okozat azelött nem ilyen volt.miért változott? lehet hogy te változtá és ö ezért változot vagy csak változot mert minden változik..tapics rá miért változott miért törik meg a szeretet tán azért mert rés kelettkezet .simuljatok össze hangolodjatok egymára..

üdv idra


2008.03.08. 01:58 Idézet

 

www.gportal.hu/timemachine

olvasgass, ha unatkozol ;)

 

1. fejezet

Kezdetben

 

 

Érdekes egy történet ez… Egy kisiskolás lány mérhetetlen szerelméről szól. Egy olyanról, akiben megvan az érzékenység, a vadság, a félelem, az irányíthatóság - legfőképpen az érzelmei által. Nem egy valótlan mese ez, igaz történet, ami megeshet bármelyik hitében eltévelyedett kalandorral. Ő az álmainak élt. Olyan álmoknak, amelyek bizonyos esetekben csak a fejében, bizonyos esetekben, a valóságban történetek meg. Tévútra téved, aki álmaiból építi a fellegvárakat. Ez vezette el őt a végzethez, az ő saját végzetéhez, amely megpecsételte egy egész kaszt mindennapjait.

Tizennégy éves volt. A leány neve Simon Bella, egy különleges lény. Egy távolságtartó, akarata ellenére eléggé zárkózott ember. Hite erős volt, ha megingott benne, könyörgött a visszatérésért. Határozott lenne, kiállna a céljaiért, bárkivel szemen. Kivéve a barátait. Nekik mindent el tudott nézni. Önmagában –ha nem is ismerte be- ez alapján döntötte el, hogy kit szeret, hogy ki az igaz barát.

Most került új iskolába. Az idege arcoktól nem ijedt meg túlzottan, bárkivel összhangba tudott keveredni.

Első nap belépett az osztályterembe, megismerkedett a legelsőre látott osztálytársával, és ezzel indította el a számára évekig tartó fájdalomsorozatot, olyat, amit talán még most sem hevert volna ki.

 

Osztálytársa neve Harmathy István volt, egy hosszú fekete hajú, nagyszájú srác. Bátor, de kedves, kettős énje van. Egyik a valóságos, egyszerű ember, a másik, pedig amit magáról képzelt, és amivel próbálta, és nagyszerűen meg is tanulta, hogyan kell manipulálni a környezetét. Bella jó barátja lett. Egyszerű testvéri kapcsolat volt kettejük között, senki nem is gondolt másra, sem a környező új barátok, sem ők maguk. Mindkettőjüknek akadt más barátja is - padtársak ugyanis nem lettek a sors véletlenjei folytán – de a legjobbak ők maradtak ketten.

 

Így kezdődött el az első év…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. fejezet

Ismerkedés

 

Barátságuk nem szövődött hirtelen, egy végzetes informatika óra volt, ami miatt igazán elkezdődött.

István kedvenc zenekara a BooolFootSrtips volt, és épp erről beszélgettek a folyosóból a terembe menet.

-         Te is ismered őket? –kérdezte hihetetlenül István.

-         Persze, most a discmanemben pont az ő CD-jük van!

-         Nyáron szerettem meg, amikor unalmamban semmit sem tudtam csinálni…- mondta Bella.

-         Nyáron, semmit? Mi egész nyáron felügyeltünk a táborokban, amit a régi iskolán szervezett. Utána meg általában fociztunk.

-         Hát… Én igyekeztem behozni az angol lemaradásomat… De úgy látom, hogy nem is lett volna rá szükség. Az osztály fele semmit sem tud angolul…

-         Én angolból mindig a legjobb voltam. A tanárom mondta is, hát ballagáson csak én kísérhetem, senki más! Amúgy általában szerettek a tanárok. A szüneteket is velük töltöttem. A diákokból pedig… A foci miatt egész rajongótáborom volt…

Eközben beértek a terembe.

-         Na, akkor megmutatom a CD-t várjál!- Kiáltott Bella a már más haverokkal, Amandával és Lillával beszélgető fiúra.

-         Jólvan, gyerünk az ablakpárkányba!

-         Oké.

És elindult a zene. Egy olyan zene, amit ők ketten, sohasem fognak elfelejteni. Ami összekötötte őket egy életre, innentől kedve minden más létező dolog fölé. Az énekes egy nőről énekelt. A nő kétségbeesetten próbálta megszerezni a férfit, aki megmérgezte a lelkét mindörökre.

Ezért nem szabad egy érzékeny léleknek beleesni egy ilyen dologba.

A BooolFootSrtips egy életen átkísérte, soha egyetlen pillanatot sem hagyta elfelejteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.fejezet

A nehezebb szakasz története. A végig.

 

Bella sosem képzelt magáról nagyot. István egy ünnepelt diák volt mind a tanárai, mind a diákok körében. Mindenki szerette, Bella szinte elbújt mellette, de mindig kitartott. Gyakran aludtak egymásnál, minden érintkezés nélkül. Csak a lelkük volt valamiért ugyan az. A szüleik sem gondolták, hogy ebből a dologból lenne másmilyen kapcsolat, egyszerűen olyanok voltak, mint a testvérek és ezt számtalanszor el is mondták egymásnak. István is nézegetet lányok felé, ugyanúgy, mint Bella férfiak felé. Jól mondom, férfiak, ő ugyanis el nem tudta volna képzelni magát egy vele hasonló korúval.

Egyszer István nem tudott hazamenni és egy váratlan szerda délután bejelentette.

-         Ma nálatok alszok. –mondta nemes egyszerűséggel.

-         Jólvan, megbeszélem anyámmal.- válaszolta Bella, magától értetődően.

 

Itt elrontották. Év vége volt már, nyári hőség. Az utolsó hét utolsó szerdája.

Kedden Bella már álmot látott. Elalvás előtt is. Átélt egy olyat, amit el akart felejteni. De a sors másképp hozta.

Szerda este István megérkezett a zuhanyozásból, utána Bella szintén. Lefeküdtek tévét nézni, ahogy szokták. István átkarolta, és mondta:

- Örülök, hogy ilyen testvérem van. Te vagy a húgom, ha nem lennél, nem is tudom hogy mi lenne velem.

 - Büszke vagyok a bátyámra!

Kis idő elteltével István lekapcsolta a tévét, mert mondta, hogy álmos.

Bella szintén az lett. Lekapcsolták a villanyt, csak a kinti fény szűrődött be.

Eljött a szokásos jóéjjt puszi ideje, István megpuszilta Bellát.

-Jóéjjt húgi.

De Bella már nem tehette ez. Az ösztönei. Az állati ösztönei, ami igenis megvolt benne, nem engedték. A puszi vészesen közel került István szájához. Mivel István nem reagált semmi rosszat, Bella elkezdte puszilgatni a nyakát. Hallgatta István mély lélegzetvételét. Végigcsókolta a nyakát, és mikor elért a szájához, István visszacsókolt. Szenvedélyes csókban forrtak össze. Olyan csókban, amelynek vége nem volt. Csak ölelték és csókolták egymást amég el nem jött a hajnal. Aztán tökéletesen egyszerre abbahagyták. Isván felült az ágy szélére és térdeire támasztotta a könyökeit, a kezével pedig a fejét fogta.

- Bella. Megismételném, de csak Veled.- hangzott ez a már megszokott határozottsággal

-én is. – ez már csendesebb volt, csak az hallhatta meg, akinek szólt.


2008.03.04. 15:55 Idézet

Tudni szeretném, mit tehetnék, mert szerintem a kundalini energiám és az ott lévő csakrám. nagyon alól működik,van rá valami módszer, ami helyre hozná? Kösz. Csingilingi

 

szia

meditálj irányist az energiát oda ,végez joga gyakorlatokat

 

üdv Idra


2008.02.28. 17:07 Idézet

Kedves Mester, most ellent mondok, mert nem, úgy hanem emígy fáj a szívem. Remélhetem, hogy megérti hogyan? PRINCESS

 

szia

nem nekem mondasz ellent magadnak ,mindenre mi saját magunk vagyunk gyogyir


[73-54] [53-34] [33-14] [13-1]

 
Elérhetöség!

 Elérhetőség!

idracsad@freemail.hu

idracsad@citromail.hu

idracsad@tribe-music.                     

MSN cim:

idracsad@hotmail.com

 

 

Harmónia

SIKER 

POZITÍV VÉDELEM

"NEGATÍV" ENERGIA SEMLEGESÍTÉSE

CSAKRANYITÁS

CSAKRATISZTÍTÁS

AURA-HARMONIZÁCIÓ

ENERGIAADÁS FELTÖLTÉS NETEN KERESZTÜL INGYENES

Keress meg, segítek!

 

 
Segítség

Ez az oldal azért készült, hogyha segítségre van szükségetek, ide írjatok!

FIGYELEM EZ NEM VENDÉG- KÖNYV

KÖSZÖNÖM

IDRACSÁD

 

 

 

 
Barátság

 

 kedves  látogatok a vendég könyv reklámoldal alatt a kettes menübe találhato a harmadik fentröl

Versek

Versek

Az ihlet olyan, mint amikor a múzsa szájon csókol!

 Az írás az elme barátja, sok kusza gondolat társa

szívekhez szóló őszinte barátja!

Köszönet mindenkinek, aki verseivel tartalmasabbá tette versgyűjteményemet, egyúttal a honlapomat

 
 
Misztikus gyakorlatok
 
Az igazság itt van
 
Az igazság itt van
 
Szeretet

KÖSZÖNÖM BADÁR ISTVÁN BARÁTOMNAK  EZT A NAGYSZERŰ MŰVET, a newage66 megalkotójának !

címe GPORTAL LÉLEKFOGADÓ

 
Energetika

 

 

 

 
Energetika
 
Köszönet

 Köszönet Manócskának, ezért a gyönyörű szép videoklippért!

Az élet azért van, hogy élvezzük.

A boldogságért érdemes élni. Szeress mindent és mindenkit és akkor boldog leszel!

 
Az utolsó

 Az utolsók.... és az ember

 
Reklámoldal

Reklámoldal

 

 
Menü2
 
AHI

AHI

 
p

 
Klippek
 
Zámbó Jimmy
 
Mantra

Íme a Gayatrí Mantra, minden mantrák gyöngyszeme:

OM BHÚR BHUVAH SVAHA

TAT SAVITUR VARENYAM

BHARGO DEVASYA DHÍMAHI

DHÍJO' JO NAH PRACODAYÁT

Üdvözlettel: Tamás

             Om Sai Ram

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok