ÁHI Joga  meditáció
ÁHI Joga meditáció
Menü
 
Halhatatlanság
 
Forum
 
A küszöb őre
 
Tanítás
 
Linkek
 
Önismeret
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak
 
Öröm

 IZIKE ALKOTÁSA

KÖSZÖNÖM

 

 

  MANTRÁK

newage66
Tartalom
 
Linkek2
 
 
Tűz

 
Föld

 
Víz

 
Levegő

 
Nap és a fénykapuja

 

 
Izike oldala
 
Tanítás

Az úton lévők keresik az önmagukhoz vezető utat. Mindenki meg akarja találni a számára legmegfelelőbb tanítást. Az emberek több mindenbe belekóstolnak és így szereznek tapasztalatot. /mágia, boszorkányság, titkos tanok, stb./ Különböző vallásoknál próbálják megtalálni a számukra legmegfelelőbb utat. Jézus, Buddha, Krisna és a többi mester tanításai látszólag különböző utaknak tünnek, de mégis egy a céljuk.

Miért olyan a világunk, amilyen? 2000 év eltelt, de sokan még most sem tudják, hogy mit akart valójában Jézus. Ő a szeretetet hírdette. De ha megnézzük a keresztény kultúrákat, akkor mindenhol láthatjuk az embertelenséget. A világi élet és a vallás tanításai teljesen különböznek egymástól. Azok beszélnek szeretetről, akiknek a nyakukban nagy arany kereszt fityeg, de ezt a keresztet mások szenvedése árán szerezték meg. /de van néhány kivétel/

Hol a gond, mi a probléma? Az, hogy az elme tanulja meg az imakönyvet. Bár tudhatja oda-vissza kívülről, de ez nem elég. Hogyan tudja átélni az a gazdag, akinek valamilyen anyagi javát elveszik? Ha megdobják kővel, akkor a gazdagságával és a hatalmával vág vissza. A kereszt a nyakában csak egy szimbólum: a hatalom, a jólét szimbóluma.

Tanulással, elmével sose fogjuk megtapasztalni, megérteni, hogy mit akart Jézus. Más  vallásoknál is ugyanez a helyzet.

Nem a különböző vallásokkal van a gond, hanem önmagunkkal és azokkal, akik tanítják. /De azok sem tehetnek róla./

Bármit is választasz, nem az a lényeg, hogy tudod-e kívülről az adott szöveget, hanem az hogy túljuss a szöveg mögé, hogy átéld a tanítást a mindennapokban. De nem úgy, hogy tudod hogyan kell válaszolni az adott szituációra, mert az elméd úgy diktálja, hanem úgy, ahogy a szíved érzi. A szeretet cselekedete autómatikus, ahogy a légzés is az, hiszen nem gondolkodunk rajta.

A legnagyobb tanító maga az élet, az élet megtapasztalása, mely minden valláson és minden tanítón felül áll.

Hogy miért? Mert találkozunk az ismerősökkel, szomszédokkal a boltban, metrón, buszon, munkahelyen, postán, csúcsforgalomban, stb.

Ez mind egy-egy tanulás és tanítás önmagunk és mások számára. Ha odafigyelünk önmagunkra és másokra, akkor minden egyes percben a tanítónk, mely maga az élet, mutatja az utat a megértéshez és a szeretethez.

 

 
Elérhetöség!

 Elérhetőség!

idracsad@freemail.hu

idracsad@citromail.hu

idracsad@tribe-music.                     

MSN cim:

idracsad@hotmail.com

 

 

Harmónia

SIKER 

POZITÍV VÉDELEM

"NEGATÍV" ENERGIA SEMLEGESÍTÉSE

CSAKRANYITÁS

CSAKRATISZTÍTÁS

AURA-HARMONIZÁCIÓ

ENERGIAADÁS FELTÖLTÉS NETEN KERESZTÜL INGYENES

Keress meg, segítek!

 

 
Segítség

Ez az oldal azért készült, hogyha segítségre van szükségetek, ide írjatok!

FIGYELEM EZ NEM VENDÉG- KÖNYV

KÖSZÖNÖM

IDRACSÁD

 

 

 

 
Barátság

 

 kedves  látogatok a vendég könyv reklámoldal alatt a kettes menübe találhato a harmadik fentröl

Versek

Versek

Az ihlet olyan, mint amikor a múzsa szájon csókol!

 Az írás az elme barátja, sok kusza gondolat társa

szívekhez szóló őszinte barátja!

Köszönet mindenkinek, aki verseivel tartalmasabbá tette versgyűjteményemet, egyúttal a honlapomat

 
 
Misztikus gyakorlatok
 
Az igazság itt van
 
Az igazság itt van
 
Szeretet

KÖSZÖNÖM BADÁR ISTVÁN BARÁTOMNAK  EZT A NAGYSZERŰ MŰVET, a newage66 megalkotójának !

címe GPORTAL LÉLEKFOGADÓ

 
Energetika

 

 

 

 
Energetika
 
Köszönet

 Köszönet Manócskának, ezért a gyönyörű szép videoklippért!

Az élet azért van, hogy élvezzük.

A boldogságért érdemes élni. Szeress mindent és mindenkit és akkor boldog leszel!

 
Az utolsó

 Az utolsók.... és az ember

 
Reklámoldal

Reklámoldal

 

 
Menü2
 
AHI

AHI

 
p

 
Klippek
 
Zámbó Jimmy
 
Mantra

Íme a Gayatrí Mantra, minden mantrák gyöngyszeme:

OM BHÚR BHUVAH SVAHA

TAT SAVITUR VARENYAM

BHARGO DEVASYA DHÍMAHI

DHÍJO' JO NAH PRACODAYÁT

Üdvözlettel: Tamás

             Om Sai Ram

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok